Extraescolars curs 2014-2015

L’AMPA elabora cada any una oferta d’activitats escolars, que es desenvolupen a les instal·lacions del mateix centre. El seu objectiu és esdevenir un complement de la formació escolar, en promoure l’esport, el treball d’equip, la relació amb companys d’altres classes o edats i també, per què no, el fet de passar-s’ho bé. Els equips i grups de les diverses activitats participen regularment en competicions organitzades pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i en altres exhibicions.

Podreu fer la inscripció la primera setmana de setembre omplint aquest formulari.

Les activitats extraescolars s’inicien el  mes de setembre i finalitzen al mes de maig 2015. El quadre d’activitats pot patir alguna variació en funció de les inscripcions finals, de ser així es notificarà a les famílies. El nombre mínim d’inscrits per iniciar una activitat és de 10 participants per activitat.

extraescolars_2014-2015_novembrePodeu consultar la normativa aquí.