L´Spike ens visita

El passat dijous 16 d’abril ens va visitar a l’escola l’Spike, la mascota d’Aramark. Els nens i les nenes esperaven com cada any impacients la seva visita i el van rebre amb els braços oberts. L’Spike ens acompanya durant tot el curs, és qui ens presenta les activitats que fem al migdia, ens proposa jocs i dinàmiques que fomenten els bons hàbits alimentaris, ens recorda la importància de l’activitat física diària i ens presenta les jornades gastronòmiques internacionals.
 
Els infants van donar a la mascota blava una càlida benvinguda al menjador entre aplaudiments i ovacions i van escoltar atents les seves paraules quan aquest els va felicitar per la seva bona conducta, animant-los a seguir provant nous aliments i a menjar variat i equilibrat.
 
Va ser un dia festiu, diferent i molt entretingut que recordarem fins a la visita de l’any que ve!
Cliqueu sobre la foto si voleu veure més imatges d´aquell dia  😉