Nota informativa: Casal d´estiu 2015

IMPORTANT:

Aquest any, i per motius de força major, el Casal d’Estiu no es pot celebrar a les instal·lacions de l’escola.
Durant les setmanes d’estiu es faran obres al Torrent (a causa de la instal·lació d’un ascensor), i el Consorci d’Educació ja ens ha comunicat la impossibilitat que aquests treballs coincideixin amb el Casal. En cap cas, però, el Casal queda suspès.
Les gestions realitzades des de l’AMPA i l’empresa proveïdora Global Sports ens permeten oferir una solució excepcional. El Casal d’Estiu es podrà realitzar amb tota normalitat a les instal·lacions d’un dels nostres instituts de referència: el Joan Brossa.
Sabem que aquesta solució no satisfarà tothom, i s’intentarà habilitar les mesures necessàries per pal·liar els inconvenients provocats per aquest trasllat forçós.

Per aclarir qualsevol dubte que tingueu, us convoquem a una reunió el proper dia 9 de juny a les 19 hores a la biblioteca.