Programa de la festa fi de curs

MOLT IMPORTANT:

Cursa:
No podem fer servir el camp del Martinenc. La cursa es farà a la pista de l´escola però el recorregut no serà circular sinó d’anada i tornada per evitar els accidents dels darrers anys. Petits i grans … NO es permeten empemptes! A partir de dimarts ja et pots apuntar a la Maise. Recorda que si no t´apuntes no tindràs dorsal i per tant no podràs córrer el dia de la festa.

Sopar de germanor:
Com l’any passat la Maise tindrà un llistat on apuntar el que decideixis portar. Així ens assegurem que no es repeteix menjar. A la Maise podreu comprar el tiquet del sopar.
Per 1,5€ tindràs un got de record i una beguda!
Per primer cop a la nostra escola, des de les Comissions de festes i Comunicació, hem creat per totes i tots amb molta il·lusió un nou projecte que volem que ens acompanyi molt anys: hem creat un Ecogot!! El nostre compromís amb el Medi Ambient dóna un pas endavant a la nostra escola. Si totes i tots utilitzem l´Ecogo estarem contribuïnt a ser molt més respectuosos amb el nostre planeta. I a a més a més … tindrem un record de cada una de les festes de fi de curs. Et convidem a col.leccionar-los!

Festa de l´escuma:
Recomanem als nens que hi participin que portin roba de recanvi, sabates que subjectin bé els peus (no xancletes) i ulleres de piscina. Demanem als pares i mares que vetllin per la seguretat dels seus fills i filles.

Flashmob:
No oblidis assajar des d´ara fins el dia 19 de Juny. La ballarem tots junts a la festa. Més avall pots veure el video.

 

T´ESPEREM el dia 19!!!