Nova campanya de solidaritat: ajudem la Fundació Arrels

Des de la Comissió de Solidaritat de l’AMPA, us volem animar a col·laborar amb la Fundació Arrels (www.arrelsfundacio.org), que ajuda les persones sense llar, a través de diferents campanyes, a trobar esguard i refer la seva trajectòria de vida. En aquesta ocasió, ens demanen ajuda per recollir:

  • Rotllos de paper higiènic, que utilitzaran per realitzar roses de cartró per Sant Jordi.
  • Claus antigues, que ja no es facin servir (d’antigues cases, de bústies, de cotxe o moto, etc.). Amb totes les claus recollides, faran una acció que ens desvetllaran més endavant i que servirà per reivindicar el missatge #ningúdormintalcarrer.

La campanya tindrà durada des del dimecres 1 de març de 2017 al divendres 17 de març de 2017 i les caixes estaran al vestíbul de l’escola.

fundacio-arrels