Nova campanya de solidaritat amb SOS Àfrica: recollim roba i sabates

La Comissió de Solidaritat de l’AMPA enceta una col·laboració amb l’ONG SOS AFRICA – Servei de Solidaritat amb Àfrica, que consistirà en una campanya de recollida de roba i sabates entre els dies 24 d’abril i 5 de maig.

Les bosses per deixar la roba i les sabates (talles petites i grans) estaran situades als vestíbuls de l’escola, tant al C/ Telègraf com al C/ Varsòvia. S’accepten tant roba i sabates noves com aquelles de 2a mà que s’han quedat petites abans d’hora o que gairebé no heu utilitzat i que estan en bon estat!

SOS ÀFRICA és una entitat que realitza una labor humanitària a l’Àfrica, una labor comprovable, en una de les zones més pobres de Kenya: l’anomenada Banya d’Àfrica. Allí donen suport a centenars de nens i nenes de la regió denominada Machakos. Gràcies a la solidaritat de particulars, empreses, parròquies i centres educatius, poden assegurar la seva escolarització, l’atenció mèdica, el repartiment d’aliments i roba, i sobretot, la instal·lació de tancs d’aigua per fer front a la sequera d’aquesta regió semiàrida.

Us demanem la vostra col·laboració per tal de contribuir a la seva tasca i que puguin seguir ajudant la població d’aquesta regió.

Per endavant, gràcies.