Mares i pares, us necessitem!

Ara que el curs ja ha començat, necessitem la col·laboració de tots els pares i mares de l’escola per tirar endavant diversos projectes que tenim entre mans. És per això que us demanem el següent:

  1. Necessitem algun pare o mare manetes que ens ajudi a arreglar l’estructura i/o el vestit d’en Melis, el gegant de l’escola. El vestit se li ha fet vell i necessitem també que pesi menys per tal que els alumnes grans el puguin portar més fàcilment. Per això s’ha de refer l’estructura, amb fusta o alumini. Si algú hi té traça, que ens ho digui de seguida.
  2. Necessitem que ens porteu jocs que ja no feu servir a casa. Així, els nens i nenes de l’escola els podran aprofitar quan estiguin esperant per començar una extraescolar o si un dia plou!
  3. I, per acabar, apunteu-vos a l’AMPA! Com més siguem, més bé funcionarà l’escola i més bé hi estaran els nostres fills. A més de pagar la quota (al despatx de la Maise, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h, i dimarts i dijous de 16:00 a 18:00 h), podeu assistir a les reunions que organitzem mensualment, apuntar-vos per col·laborar amb alguna comissió: extraescolars, menjador, festes, comunicació, etc., o oferir la vostra ajuda de manera puntual.