Sortida familiar al Museu de les Matemàtiques de Catalunya

L’associació ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les matemàtiques) ens fa arribar el seu butlletí mensual en format digital, al qual es poden subscriure totes aquelles persones interessades en el desenvolupament i aprenentatge de les matemàtiques, i que ens plau compartir amb tots vosaltres.

En aquest butlletí, entre d’altres coses, podreu trobar les activitats que desenvolupa el MMACA (Museu de les Matemàtiques de Catalunya): visites, exposicions permanents, tallers, així com l’oferta d’extraescolars, casals de Nadal i estiu, etc., desenvolupades per entitats especialitzades en la didàctica de les matemàtiques. Esperem que aquest butlletí sigui del vostre interès.

Des de l’AMPA Torrent d’en Melis, us anunciem que properament (un dissabte de novembre) organitzarem una sortida familiar a aquest museu, per la qual cosa us demanem fer la inscripció prèvia i que tots els interessats envieu un mail a: ampatorrentdenmelis@hotmail.com.