Torna el curs de català per a mares i pares

Molt aviat es reprendran les classes de català per a pares i mares de l’escola, impartides per un professor del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i organitzat per l’AMPA. Aquesta iniciativa es va dur a terme per primera vegada el curs passat i va ser tot un èxit. En aquest enllaç trobareu més informació.

Aquest any volem oferir dos cursos de català: un de nivell bàsic (B1) i un d’una mica més avançat (B2), pensat especialment per als pares que l’any passat van cursar el B1. Si us apunteu a qualsevol dels dos cursos i hi assistiu regularment, al final se us entregarà el certificat oficial de català corresponent. Cal recordar que els cursos són gratuïts.

Per tal d’explicar-vos més coses sobre les classes i les dates, us convoquem a una reunió informativa el dimarts 7 de novembre a les 16:45 h a les aules de 5è de l’escola.

Hi haurà servei d’acollida durant la reunió.