Al casal de Nadal, gaudim de les tradicions!

Tornen les vacances de Nadal i, per descomptat, les dificultats de moltes famílies per conciliar la vida familiar i laboral. Des de l’AMPA us oferim l’alternativa del Casal de Nadal, una proposta ludicoformativa que s’adapta a les necessitats de cadascú (1 o 2 torns i diferents horaris) i que permetrà als vostres fills i filles gaudir d’aquest període festiu.

L’empresa que durà a terme el casal serà Més Temps Lliure, que ens proposa un fil conductor que tractarà de la figura de l’oncle Buscall, un misteriós personatge encarregat de trobar els troncs susceptibles de ser tions de Nadal, i d’altres tradicions nadalenques.

El casal serà del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener. Per conèixer els preus de les diferents opcions i tota la informació relativa al casal, consulteu aquest document.

El període d’inscripcions serà del 15 de novembre a l’11 de desembre, a l’oficina de l’AMPA.  Perquè aquesta proposta tiri endavant, cal un mínim d’inscripcions, per això us animem a apuntar-vos-hi com més aviat millor!!