Portes obertes i enquesta de valoració de les extraescolars

A punt d’acabar el primer trimestre del curs, us fem arribar una enquesta per conèixer quina valoració feu de les activitats extraescolars que fan els vostres fills i filles. Per l’AMPA, és molt important saber la vostra opinió sobre les activitats que organitzem per tal de poder millorar i oferir cada vegada un més bon servei! Teniu tres opcions per contestar l’enquesta:

  1. Emplenar aquest qüestionari en línia.
  2. Emplenar aquest formulari en PDF i fer-nos-el arribar per correu electrònic a extraescolars@ampatorrentdenmelis.cat.
  3. Demanar l’enquesta en paper a la Maise (a partir de la setmana vinent).

D’altra banda, us informem que la setmana de l’11 al 14 de desembre es faran les portes obertes de les activitats extraescolars perquè tothom qui ho vulgui pugui assistir-hi. És una bona manera de veure una pinzellada de tot allò que els nostres fills i filles treballen en aquestes classes. Animeu-vos-hi!