Superjornada del Tennis Català

El 2 de desembre passat els alumnes de l’activitat extraescolar de tennis van participar en la Superjornada del Tennis Català, organitzada per la Federació Catalana de Tennis conjuntament amb La Marató de TV3, que va congregar al Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron més de 800 nens i nenes de clubs i escoles d’arreu de Catalunya.

La jornada va començar a les 10 del matí amb la recepció de tots el valents participants, que fent front al fred no van dubtar a agafar les raquetes i participar activament en les diverses activitats organitzades, des de jocs populars fins a partits amistosos. Van compartir pista i afició amb un bon grapat de nois i noies que, qui sap, en un futur es poden ben retrobar.

Seguidament, a la pista central va tenir lloc un partit d’exhibició amb presència de jugadors professionals com la Carla Suárez, en Marc López, l’Albert Ramos o en Quico Tur, on de ben segur els nostres alumnes van prendre nota de tots i cadascun dels seus moviments.

D’aquesta forma finalitzava el que era per als nostres una jornada enriquidora en molts sentits: un primer contacte amb una pista de tennis de grans dimensions, la possibilitat de gaudir i conèixer companys d’afició, i si més no aportar el nostre gra de sorra en la lluita de La Marató de TV3 d’enguany.

Aquí teniu un vídeo de la jornada i, més avall, unes quantes fotos: