Novetats d’extraescolars: resultat de les enquestes i nou dossier informatiu

A finals del trimestre passat, l’AMPA va demanar als pares que emplenessin una enquesta per valorar les activitats extraescolars on participaven els seus fills i filles. En primer lloc, us volem donar les gràcies a tots els que vau dedicar uns quants minuts a contestar l’enquesta, que ens ha d’ajudar a donar un més bon servei d’extraescolars per als nostres fills i filles. En total, vam recollir 41 enquestes, força més que l’any passat!

En aquest document podeu llegir les conclusions a què hem arribat a partir de les respostes rebudes, però a grans trets us podem dir que en general la valoració de les activitats és positiva. Les activitats més ben valorades són el judo i el funky, mentre que les opinions rebudes sobre les classes d’anglès en han d’empènyer a millorar-les en diversos aspectes.

Un dels aspectes amb més opinions negatives per part dels pares és la falta d’enllumenat a la pista de tenis. Us informem que és una necessitat (una urgència, més ben dit) que l’AMPA té detectada i està treballant per resoldre-la.

Aprofitem per compartir amb vosaltres un nou dossier sobre les activitats extraescolars que organitza l’AMPA, amb informació sobre l’oferta, calendari, quotes, formularis d’inscripció, etc. Us animem a fer-hi un cop d’ull, segur que hi trobeu informació que us interessa!