Divendres 16 celebrem el Dia Mundial de la Lectura en Veu Alta

El dia 1 de febrer es commemora el Dia Mundial de la Lectura en Veu Alta, una festa que ens agradaria molt celebrar conjuntament amb totes les famílies de l’escola. Per aquest motiu, enguany farem un pas més enllà i compartirem una lectura amb tots vosaltres a la biblioteca de l’escola, el proper divendres dia 16 de febrer,  a partir de les 16.45 h.

 

A qui va dirigida? A totes les famílies de l’escola.
Què volem fer? Volem sentir-vos llegir un petit conte, un fragment d’aquella novel·la que tant us agrada, un poema… Pot ser una lectura individual, en parella, o acompanyats dels vostres fills i filles.
Com que volem que les lectures es facin en la llengua pròpia de cadascú, us demanem que ens feu arribar el text en les dues llengües, la pròpia i el català, de manera que ho podrem imprimir i així tothom qui vingui tindrà un recull amb els textos i els podrà entendre.
Si us animeu a participar, cal que ompliu aquest formulari, o bé envieu un correu a aquesta adreça biblioteca.torrentdenmelis@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.
Fins divendres!