L’AMPA porta les seves reivindicacions a l’assemblea territorial de la FAPAC

Dissabte 27 de gener de 2018, dues membres de l’AMPA de l’escola van assistir a l’assemblea territorial anual de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) a l’Escola La Llacuna del Poblenou. Van aprofitar l’ocasió per reivindicar la tan necessària reforma de la cuina, i també l’ampliació dels instituts adscrits per continuar l’educació obligatòria a secundària. Aquí teniu la Rosa, la vicepresident de l’AMPA, atenent els mitjans per denunciar aquesta situació (cliqueu a la foto per veure el vídeo):

Confiem que el Consorci d’Educació de Barcelona hagi tornat a sentir les reivindicacions de l’escola i les atengui tan aviat com sigui possible. En aquest sentit, l’AMPA continuarà lluitant per aconseguir-ho, i ben aviat anunciarem noves accions.La trobada de totes les AMPA també va servir per acordar un pla que inclou els temes principals sobre els quals es treballarà durant els proper mesos: el copagament de les famílies, la reducció de les ràtios, el desplegament del decret d’escola inclusiva, el foment del respecte i integració del col.lectiu LGTBI a l’àmbit educatiu, el control del manteniment de les instal·lacions, la regulació dels menjadors escolars, etc.

Trobareu tota la informació de l’assemblea en aquesta notícia de la FAPAC.