Convocatòria de l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA

L’Assemblea General Ordinària (AGO) de l’AMPA, l’associació que agrupa pares i mares de l’Escola Torrent d’en Melis, tindrà lloc el dissabte 17 de març a les 10.30 h del matí, a la biblioteca de la mateixa escola (entrada pel carrer Varsòvia).

L’AGO, que es realitza un cop per curs, és l’òrgan suprem de l’associació, i és un espai informatiu i de participació obert a totes les persones sòcies de l’AMPA on també se sotmeten a votació els pressupostos de l’entitat. Enguany, a més, aprofitarem per debatre sobre les vies de comunicació de l’AMPA cap a la comunitat educativa.

Recordem que l’AMPA és una associació sense ànim de lucre que s’encarrega del conjunt d’activitats que es porten a terme a l’escola fora de l’horari estrictament escolar (9 a 12.30 i 15 a 16.30 h), és a dir, acollides, festes, menjador, extraescolars, etc.

L’Ordre del Dia és el següent:

  1. Informació general sobre l’AMPA i presentació dels nous càrrecs escollits en junta extraordinària el 29/11/2017
  2. Aprovació del pressupost del curs 2016-2017
  3. Aprovació del pressupost del curs 2017-2018
  4. Comunicació
  5. Precs i preguntes

Esperem la vostra assistència i participació.