Informació sobre la reunió amb representants del Consorci pel deteriorament de la cuina

Després d’anys de queixes i reivindicacions, dimecres passat dia 14 de març va tenir lloc una molt esperada reunió amb representants del Consorci d’Educació de Barcelona per parlar de l’estat de la cuina de la nostra escola.

En aquesta reunió hi van participar, per part de l’escola, tres representants de l’AMPA i la directora, i per part del Consorci hi havia el cap de Reformes, Ampliacions i Millores de la Direcció d’Equipaments Educatius, Pere Munné, i una altra persona del seu equip.

Per part de l’escola, es va explicar l’estat de deteriorament en què es troba la cuina i les gestions realitzades els darrers anys per resoldre el problema i que no han obtingut resposta per part de l’Administració. Igualment es van explicar les mobilitzacions previstes per part de les famílies si no s’obtenia una resposta urgent.

Pere Munné, per la seva banda, va afirmar que per al curs vinent només hi ha pressupostat arreglar dues cuines que estan, segons ell, “molt pitjor” que la del Melis. Però sí que es va comprometre a revisar les instal·lacions de gas i de llum, essencials per al bon funcionament de la cuina, i va donar via lliure a l’AMPA per trobar vies de finançament alternatives que permetin tirar endavant les reformes necessàries. Una d’aquestes vies seria arribar a un acord amb l’empresa gestora del menjador, una opció que fins ara ens negaven des del Consorci. Les prioritats en aquest sentit seran canviar la línia calenta i el forn. Si prosperen aquestes negociacions, aquestes millores tindrien lloc abans de l’inici del curs vinent.

Les representants de l’escola van aprofitar aquesta trobada amb el Consorci per recordar també altres reivindicacions i necessitats de l’escola, com la reforma dels lavabos, la petició d’un tercer institut, etc.

A partir d’aquest moment i un cop establert aquest contacte directe amb el Consorci, anirem informant periòdicament de com es desenvolupin els propers passos.