Aclariment sobre els rebuts de l’AMPA del mes de març

Alguns pares i mares ens heu preguntat els darrers dies per què hem girat dos rebuts de menjador durant el mes de març, per la qual cosa considerem oportú fer un aclariment.

Des de principi de curs estem tenint problemes amb la gestió dels rebuts (o domiciliacions bancàries) que passem dels diferents serveis que oferim des de l’AMPA (menjador, extraescolars i acollides), degut a una normativa de l’entitat bancària sobre transferències que ens afecta especialment i que ha provocat el retard en el cobrament d’alguns dels rebuts. Per aquest motiu, aquest passat mes de març s’han girat els rebuts de menjador corresponents a dos mesos: a principis de mes es va cobrar el menjador de febrer i a finals de mes el menjador de març. També per aquest motiu encara no s’ha fet el cobrament del tercer trimestre d’extraescolars, que segons la normativa interna de l’AMPA hauríem d’haver passat també durant el mes de març i que es passarà properament.

Des del mes de desembre passat estem en contacte amb l’entitat bancària per tal de solucionar el problema, que tot torni a la normalitat i així deixar de causar els problemes que sabem que aquesta situació genera en moltes famílies. Creiem sincerament que estem en el bon camí i que en un breu període de temps haurem resolt la incidència. Mentrestant, us agraïm la paciència i la comprensió davant d’aquest fet i aprofitem per demanar-vos disculpes pels problemes que això us hagi pogut causar.