Reunions informatives sobre el casal i les colònies d’estiu

Sembla que vam començar el curs ahir i ja encarem la recta final! Per aquest motiu, arriba el moment de plantejar-se quines activitats d’estiu necessitem o ens interessen per als nostres fills i filles.

Les colònies d’estiu tindran lloc del 25 al 29 de juny, i l’empresa de lleure educatiu Més temps lliure ens explicarà tots els detalls a la reunió informativa amb tots els pares i mares interessats dimarts, dia 10 d’abril, a les 17 h, a l’escola. Durant la reunió, hi haurà servei d’acollida.

I si us interessa el casal d’estiu, que es durà a terme del 25 de juny al 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre, la mateixa empresa farà una reunió informativa el dimarts dia 17, a les 17 h.

Us recomanem l’assistència a aquestes reunions per conèixer de primera mà les activitats programades per als infants i tots els detalls relacionats.