Dissabte 26, exhibició d’extraescolars

Tal com us havíem anunciat, aquest dissabte, dia 26, tindran lloc les exhibicions de les activitats extraescolars que els alumnes de l’escola han fet durant el curs. És un bon moment per valorar l’esforç dels nostres fills i veure que bé s’ho passen amb aquestes activitats.

Us adjuntem els horaris detallats de les activitats, així com els espais on es faran.

 

També us avancem que, de cara al curs que ve, hi haurà noves propostes d’extraescolars que acabaran de configurar una oferta completa en tots els àmbits: esportiu, creatiu, etc. Tot i que ampliarem la informació properament, us avancem que entre les novetats hi haurà guitarra, escacs, ball o multiesport! També hi haurà canvis pel que fa a la durada de les activitats. Estigueu atents a properes informacions!