Tota la informació sobre la festa de final de curs

Pares i mares de l’escola, ja podeu marcar el 15 de juny a l’agenda: arriba la FESTA DE FINAL DE CURS! Aquí teniu totes les activitats que l’AMPA us ha preparat per a aquell dia:

  • 16:00 h. La festa començarà amb la tradicional cursa al camp del Martinenc. Mares, pares, alumnes i exalumnes, esteu tots convidats a participar-hi. Per fer-ho us heu d’apuntar al suro de la Maise, teniu temps fins al 12 de juny.
  • 17:00 h. Aquest any tenim la sort de comptar amb el circ de Nou Barris, amb tallers, inflables i jocs de fira per als més petits.
  • 18:00 h. Masterclass de zumba.
  • 18:30 h. Festa de l’escuma.
  • 19:30 h. Fi de festa amb l’actuació de la Batuka Torrent.
  • 20:30 h. Hora de sopar! Gaudirem d’un menú a base de plats freds per 6 euros (preu per persona, adult o infant). El pagament s’ha d’efectuar abans del 8 de juny per mitjà de transferència bancària al número de compte: ES49 0182 3014 1202 0028 3478 (BBVA); recordeu indicar el concepte següent en el moment de fer el pagament: SOPAR FESTA – FAMÍLIA X – X TIQUETS.

Podeu veure en què consisteix el menú aquí.

Per tal de poder organitzar la cursa i totes les altres activitats, necessitem la col·laboració d’uns quants pares amb ganes d’ajudar. Podeu enviar un missatge a la comissió de festes perquè us informin de com podeu col·laborar-hi: festes@ampatorrentdenmelis.cat