Obrim les matrícules d’extraescolars del curs vinent

Ja sabeu quina o quines activitats us agradaria fer el curs que ve? Encara que ja ho tingueu més o menys decidit, us recomanem que llegiu el dossier que us adjuntem, on a més de descobrir l’oferta d’activitats per al curs vinent, també hi trobareu tota la informació sobre matriculació, preus, beques, terminis, etc.

A més, durant la primera setmana de curs (entre el 12 i el 18 de setembre) podreu fer un tast gràcies al període de portes obertes. Això sí, enguany cal fer una inscripció prèvia per participar-hi per tal de poder-ho planificar bé.

Per aquest motiu, us fem arribar 3 documents:
Dossier informatiu (és llarg, però us recomanem llegir-lo fins al final!)
Formulari d’inscripció a les portes obertes del setembre
Formulari d’inscripció a les activitats extraescolars

El període d’inscripció a les activitats és del 15 de juny al 19 de setembre del 2018. I el d’inscripció a les portes obertes serà del 15 de juny al 12 de setembre. Aquesta inscripció és obligatòria per poder fer el tastet d’activitats.

Les activitats que us proposem són aquestes:

Entre les novetats d’aquest curs destaquem:

– Que les activitats duren 15 minuts més. Això és perquè els infants puguin berenar abans de començar sense perdre temps de l’extraescolar.

– La proposta de zumba per a pares i mares, que s’afegeix a l’opció de batuka.

– Activitats noves com guitarra i escacs!