Ens ajudeu a renovar la biblioteca?

La comissió de biblioteca de l’AMPA ha posat fil a l’agulla per renovar la part dels més petits de la biblioteca de l’escola. Per fer-ho, han establert un calendari, però necessiten la col·laboració de pares i mares que hi puguin donar un cop de mà.

Les activitats previstes, de moment, són:

  • 26 juny, preparació de l’espai
  • 29 de juny, pintar de blanc
  • 30 de juny, pintar de blau i dibuixar el mural

Si podeu ajudar algun d’aquests dies, aviseu algú de la comissió (biblioteca.torrentdenmelis@gmail.com) o la Maise. Segur que entre tots farem un espai més confortable perquè els petits de l’escola gaudeixin de la literatura!

D’altra banda, haureu d’estar atents quan comenci el nou curs perquè la biblioteca prepara novetats: ens prepararan activitats cada setmana!