Últim dia del curs de català per a pares i mares

El passat 25 de juny es va acabar el segon curs de català organitzat per l’AMPA i dirigit a pares i mares de l’escola. Com que aquell dia ja no era lectiu, els alumnes i la professora van fer una excepció i, en lloc de paraules, van quedar empatxats d’un deliciós berenar de comiat. Aquí els teniu:

Els alumnes estan contents amb la feina feta: ara la majoria entenen força bé el català i el comencen a parlar amb seguretat (recordeu que molts ja havien seguit el primer curs). Però en volen saber més, i és per això que el curs vinent està previst que l’AMPA organitzi el curs consecutiu, el Bàsic 3, també a l’escola i també amb servei d’acollida per als infants. És probable que comenci el mes de novembre, però convé que estigueu atents a properes informacions de l’AMPA per a més detalls.

També es preveu que, al llarg del curs 2018-2019 i més de cara a principis del 2019, es faci un altre curs de nivell inicial per a aquells pares que no van poder assistir al primer o per a pares nous a l’escola. Aneu-hi pensant, que segur que en quedareu tan encantats com els pares de la foto!