Saps com contactar amb l’Ampa per temes de menjador, acollides o extraescolars?

Estàs una mica marejat amb tots els canvis que hem fet a l’AMPA? Necessites contactar-nos i no recordes com? Tranquil, t’ho posem fàcil:

–> Has d’avisar per una acollida puntual? Tens un dubte sobre una extraescolar? Contacta amb l’Anna Maria Farro.

La trobaràs al despatx de l’AMPA a les tardes, de 16.15 a 19 h / al telèfon de sempre (93 450 27 56) / o al correu ampatorrentdenmelis@hotmail.com. La comissió d’extraescolars també disposa del correu extraescolars@ampatorrentdenmelis.cat.

–> El teu fill/a no es queda a dinar o necessites contactar amb el menjador? Contacta amb Anna Amer, la coordinadora de menjador.

La trobaràs al despatx o al mateix telèfon de l’AMPA (93 450 27 56) de 9.30 a 11 h. Per avisar d’una absència s’ha de notificar ABANS de les 9.30 h deixant un missatge al contestador amb les dades del nen/a.

Per a qualsevol dubte o aclariment referent a la facturació del menjador, truca al Departament de Gestió de Cobraments (933665943) o escriu al correu catalunafacturacion@aramark.es.

–> Per altres temes relacionats amb l’AMPA, també ens pots deixar documents o missatges en paper a la bústia física que hem instal·lat a l’entrada de l’escola o contactar amb la comissió corresponent.