Informació sobre extraescolars: portes obertes, primer pagament i altres

Ja podeu reservar les dates de les portes obertes, que permetran a les famílies veure com els infants gaudeixen i aprenen amb les activitats: seran la setmana del 10 al 14 de desembre.

D’altra banda, per tal de millorar el desenvolupament de les activitats extraescolars i per evitar males pràctiques detectades, la comissió d’extraescolars recorda a les famílies que:

1- Mentre els fills/es estan realitzant les activitats extraescolars, els pares/mares no poden estar-hi presents, ja que distreuen els infants i l’activitat no es pot portar a terme correctament. Només podran ser-hi la setmana de portes obertes.

2- Cal ser puntuals a l’hora de recollir els nens. Hi ha famílies que arriben fins a 20-30 minuts tard i el monitor no pot estar esperant tot aquest temps.

Pel que fa al pagament, el rebut d’extraescolars del 1r trimestre, excepcionalment, es passarà a principis de novembre en lloc de al mes d’octubre com s’havia informat en un primer moment. Esperem, així, facilitar el pagament a les famílies, ja que durant el mes d’octubre també s’ha passat el rebut de menjador corresponent a setembre i octubre.