Inscripcions obertes del nou curs de català gratuït per a pares i mares (B3)

El 19 de novembre comença a l’escola un nou curs de català gratuït per a mares i pares, en aquest cas, del nivell B3. Amb aquest curs, organitzat per l’AMPA amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, s’aconsegueix el títol oficial d’aquest nivell, que us pot ser d’utilitat per acreditar els vostres coneixements de català.

Les classes seran els dilluns i dimecres de 16.45 a 19 h, del 19 de novembre al 20 de febrer. Durant les classes hi haurà servei d’acollida per als vostres infants si ho necessiteu. Ja us hi podeu inscriure!!! (al despatx de l’AMPA o amb una nota a la bústia de correu que hi ha a l’entrada del carrer Varsòvia).

Per fer el nivell B3 es recomana poder seguir una conversa amb una mica de fluïdesa, però si dubteu sobre el vostre nivell veniu a classe i us assessoraran.