Canvis en el pagament del servei de menjador

L’AMPA i l’empresa Aramark han arribat a un acord per modificar algunes de les condicions de pagament previstes inicialment. Per formalitzar-ho, s’ha redactat un Annex a la circular que es va enviar abans de començar el curs. El principal canvi és el pagament a mes vençut i no per avançat, per tant, el rebut del mes de novembre es girarà entre l’1 i el 10 de desembre.

Podeu consultar les noves clàusules en aquest document Annex.

Aprofitem també per informar que cada dia es penja un llistat en paper a la porta de l’AMPA on podreu indicar canvis puntuals de menjador relatius a aquell dia en concret. Aquest full es penja per evitar fer cues i en cas que preferiu anotar-ho directament. Us recordem que una altra via per avisar d’aquests canvis és deixant un missatge al contestador del telèfon de l’AMPA (93 450 27 56).