El dia 20 celebrem el Nadal: ens ajudeu?

El dijous dia 20 de desembre celebrarem la Festa de Nadal i l’arribada de les vacances amb totes les famílies del Torrent d’en Melis. La celebració començarà a les 16.30 h i fins a les 19.30 h hi haurà jocs i gresca perquè infants i famílies s’ho passin d’allò més bé, a més d’un arbre dels desitjos i el bar de 6è. També compartirem, com no, una mica de cava i els típics torrons d’aquestes dates!

Per tal que la festa sigui el més rodona possible, necessitem la col·laboració de pares i mares voluntaris que puguin donar un cop de mà durant la celebració. Us hi apunteu? Per saber amb qui podem comptar, us agrairem que ens ho digueu al correu festes@ampatorrentdenmelis.cat o que contacteu amb algú de la comissió de festes.

Us hi esperem amb tota la família!!

(Recordeu que aquella tarda no hi ha extraescolars)