T’agradaria fer un voluntariat lingüístic a l’escola? Xerrada informativa, el dia 23

Després de l’èxit del projecte “Els dilluns en català” i dels cursos oficials que des de fa 2 anys es fan a l’escola gràcies a la col·laboració entre l’AMPA i el Consorci per a la Normalització Lingüística, ha arribat el moment de fer un pas més. Els pares i mares de l’escola que s’han format per tenir un nivell bàsic de català, necessiten seguir millorant a través de la pràctica, i la millor manera és amb una parella lingüística.

Per poder tirar endavant el projecte de parelles lingüístiques ens calen pares i mares catalanoparlants que puguin compartir una estona amb d’altres que necessiten practicar i segur que, xerrant xerrant, tothom acaba aprenent coses noves!

El Consorci per a la Normalització Lingüística vindrà a l’escola a explicar el projecte el dimecres 23 de gener, a les 16.30 h, a l’aula on es fan els cursos de català. Durant la xerrada, hi haurà servei d’acollida.

ESPEREM QUE L’ASSISTÈNCIA SIGUI NOMBROSA I PUGUEM TIRAR ENDAVANT EL PROJECTE.

Us hi animeu?

Alumnes del curs passat