Resultat de les enquestes d’extraescolars del 1r trimestre

L’enquesta de satisfacció sobre les activitats extraescolars que vam fer arribar a les famílies a partir de les portes obertes celebrades al desembre constata que la majoria dels alumnes, més del 50%, no van assistir a les portes obertes de setembre per decidir l’activitat, sinó que aquesta decisió es va prendre a partir d’altres variables i no fruit d’un tast d’activitats.

L’enquesta del desembre la van respondre un 20% dels inscrits, dada sensiblement superior a la de l’any passat, tot i que no hi ha hagut cap resposta corresponent a les activitats de zumba ni anglès. De la resta de respostes destaquem:

  •  Les activitats més ben valorades, amb una puntuació de 4-5 sobre 5 en tots els aspectes, són escacs, funky i futbol.
  •  Patinatge: un 60% de les enquestes valoren l’activitat amb una puntuació de 4-5 en tots els aspectes. El 40% restant valora amb un 3 el material, monitor, comunicació amb el monitor i lloc on es realitza, i una família puntua amb un 2 l’espai on es realitza.
  • Teatre: l’activitat es valora globalment entre el 4 i el 5, tot i que la meitat de les respostes puntuen el lloc on es realitza per sota del 3.
  • Judo: el 72% de les enquestes valora amb un 4-5 totes les preguntes. Tot i això, un 28% de les respostes puntuen l’activitat amb un 3, i una família puntua l’horari amb un 2.
  • Multiesports: la majoria de famílies han valorat l’activitat per sobre del 3, tot i que s’han recollit algunes consideracions per tenir en compte, com el nombre d’infants per monitor i que seria més adequat parlar d’una activitat de psicomotricitat que d’esport.
  • Tenis: en aquesta activitat s’ha valorat molt positivament el monitor, però la valoració de l’espai ha estat molt baixa (durant bona part del trimestre hi ha hagut un llum espatllat del pati que dificultava la visibilitat; per sort, ara ja s’ha arreglat).

Podeu veure algunes fotos de les jornades de portes obertes de desembre en aquest àlbum.