Dia mundial de la lectura en veu alta a la biblioteca

Per segon any consecutiu, la comissió que s’encarrega de dinamitzar la biblioteca de l’escola va organitzar el Dia mundial de la lectura en veu alta. I tal com va passar l’any passat, la iniciativa va tenir una gran acollida. Hi van participar 12 infants, d’edats entre 5 i 12 anys, i 15 adults, que van llegir en les seves llengües respectives textos que havien triat, des de poemes, a fragments sobre Història o fins i tot llibres sobre experiments científics! A continuació, cadascú explicava què significava aquell text per a ells i perquè l’havien escollit.

Les llengües que s’hi van poder sentir, i que reflecteixen la diversitat i riquesa lingüística de l’escola, van ser el castellà (en diferents accents i procedències), el català, el guaraní, el romanès, el portuguès, el gallec i l’albanès.