L’AMPA participa en el portes obertes de l’escola

Els propers dies 5 i 9 de març tindran lloc les portes obertes de l’Escola Torrent d’en Melis, en les quals hi participaran diverses persones de l’AMPA per ajudar a difondre totes les activitats i accions que oferim a la comunitat educativa i respondre tots els possibles dubtes i preguntes dels pares i mares interessats.

D’aquesta manera, des de l’AMPA volem posar en valor el nostre projecte i ajudar les famílies que han de triar escola oferint el màxim d’informació sobre la nostra proposta, que complementa la de l’escola més enllà de l’horari estrictament escolar.

Sabem que el fet de triar escola sovint genera molts nervis i preocupacions a les famílies. Per això, si us trobeu en aquesta situació, us convidem a participar en les nostres portes obertes i preguntar tot allò que cregueu convenient. Igualment, us podeu adreçar a l’AMPA en qualsevol moment, al correu ampatorrentdenmelis@hotmail.com.

L’horari de les portes obertes és:

  • Dimarts dia 5 – 15 h
  • Dissabte dia 9 – 10.30 h