12 alumnes finalitzen amb èxit el curs de català B3

El 20 de febrer passat va finalitzar el curs del nivell B3 de català, organitzat per l’AMPA amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, i que que des del 19 de novembre havien estat seguint una quinzena d’alumnes pares i mares de l’escola.

Amb aquest curs gratuït, 12 dels alumnes, la gran majoria, han assolit el nivell i han aconseguit el títol oficial B3 del Consorci.

Ara, però, aquests alumnes necessiten seguir millorant a partir de la pràctica del català. Per aquest motiu, s’han començat a crear parelles i trios amb voluntaris lingüístics, un sistema que, a través del voluntariat, permet l’enriquiment i apropament entre les famílies de l’escola.

Encara ens calen més pares i mares que vulguin formar part d’aquestes parelles lingüístiques. T’hi apuntes? Amb el carnet de voluntari per la llengua obtindràs nombrosos descomptes en museus, teatres, etc.