Casal d’estiu i colònies: comença el termini per demanar ajuts econòmics

Ja coneixeu la proposta de l’AMPA del Torrent per aquest estiu? El circ dels colors (infantil), el Casal esportiu i artístic (primària), i les colònies a Santa Maria de Bellpuig! Una proposta lúdica, educativa, i amb una hora diària en anglès en el cas del casal.

Si no vau poder assistir a la reunió informativa sobre el casal i les colònies d’estiu, o voleu llegir amb tranquil·litat tota la informació que us van donar, publiquem el dossier informatiu que ha elaborat l’empresa CET10:

Dossier informatiu

Hi trobareu totes el detalls sobre programació, preus, horaris, projecte pedagògic, com fer les inscripcions on line, terminis, sol·licitud d’ajuts econòmics, etc., tant del casal com de les colònies (a partir de la pàgina 44).

IMPORTANT: Aquest dilluns dia 29 comença el termini per sol·licitar ajuts econòmics de l’Ajuntament de Barcelona. Per facilitar aquest tràmit, durant les tardes dels dilluns 29 i del dimarts 30, personal de CET10 vindran a l’escola per repartir els documents pertinents i respondre dubtes de les famílies. Tot i que el termini és fins al 15 de maig, us recomanem aprofitar aquestes dues tardes per iniciar els tràmits.