Inscripcions a les acollides de tarda del mes de juny

Les activitats extraescolars finalitzen el dia 31 de maig i durant el mes de juny ja no hi ha el servei d‘acollida infantil ordinari ni servei de biblioteca. A més, a partir de l‘11 de juny, i fins al dia 21, l’horari de l’escola passa a ser de jornada continuada, de 9 a 13 h, i els infants que es queden a dinar surten a les 15.30 h.

Per aquest motiu, les tardes de l‘1 al 21 de juny l’AMPA ofereix un servei d’acollida per a ajudar a aquelles famílies que en tinguin la necessitat.


INSCRIPCIÓ I PAGAMENT:

En el document adjunt trobareu tota la informació, com indicar les tardes que necessiteu el servei i els preus per poder calcular el total del pagament i formalitzar la inscripció. Cal emplenar el full i entregar-lo, juntament amb el comprovant de pagament, al despatx de la Secretaria de l’AMPA, a la bústia de l’AMPA situada a l’entrada de l’escola o escanejat per correu electrònic a ampatorrentdenmelis@hotmail.com abans del 29 de maig.

El pagament s’ha de fer a través de transferència bancària o ingrés en efectiu al compte corrent ES4901823014120200283478, a qualsevol oficina del BBVA.

Recordeu que en el moment de fer el pagament, caldrà indicar el CONCEPTE: NOM I COGNOMS DE L’INFANT – TARDES DE JUNY.