La festa d’extraescolars, en imatges

Tota l’escola es va omplir d’educació en el lleure i alegria amb la gran Festa de les extraescolars d’aquest curs. La festa, celebrada el dissabte dia 1, va acollir demostracions de totes les activitats extraescolars que l’AMPA ha programat durant el curs i tots els infants s’ho van passar d’allò més bé. Aquí podreu trobar l’àlbum de fotos.

A més, també es va estrenar el projecte Els sabors del Torrent, una iniciativa solidària fruit de la col·laboració de les famílies del Torrent d’orígens diversos que ens han preparat un tastet dels seus països: Pakistan, Romania, Colòmbia, Itàlia, Albània, República Dominicana, Mèxic, Polònia… Enguany, els beneficis han estat a favor del Casal dels Infants. 

Nota: Més enllà de l’èxit de la festa, cal lamentar la falta de civisme d’algunes famílies el comportament de les quals va provocar desperfectes en les instal·lacions de l’escola i l’acumulació de burilles en espais com el sorral d’infantil. Recordem que l’escola ens cedeix les instal·lacions per a les festes de les famílies i que és responsabilitat de tots tenir-ne cura.