Tot a punt per a la Festa de Final de curs! Seguiu les indicacions que us oferim

El divendres 14 de juny arriba la FESTA DE FINAL DE CURS del Torrent!

 • 16 h – L’activitat inicial, un any més, és la CURSA al Martinenc. Per participar s’ha de fer la inscripció al llistat que està penjat al suro del costat del despatx de l’AMPA abans del dimecres 12 de juny.
  Recordeu que s’hi poden inscriure:
  * alumnnes
  * exalumnes
  * mares i pares
 • 17 h – La festa seguirà als patis de l’escola amb múltiples activitats i jocs per a totes les edats, no us les perdeu!
 • 19.15 h – Després, ballarem amb la BatukaTorrent
 • 19.45 h – I l’activitat acabarà amb la festa de l’escuma!
 • 20.30 h – Un cop ens haguem refet, prepararem el SOPAR DE GERMANOR. Enguany, per reflectir la diversitat cultural de la qual gaudim a la nostra escola, proposem fer un sopar on cada família que hi participi porti un plat típic del seu país, així tots podrem disfrutar i tastar les exquisiteses culturals del Torrent d’en Melis. Tothom que hi vulgui participar s’hi ha d’inscriure al despatx de l’AMPA abans del 12 de juny i apuntar el nom de la família, núm. de persones i el/s plat/s que portaran. L’AMPA es fa càrrec de la beguda, coca i cava.

Us animem a participar-hi i donar la benvinguda a l’estiu tots plegats!!!