Obrim les matrícules d’extraescolars del curs vinent

Ja sabeu quina o quines activitats us agradaria fer el curs que ve? Encara que ja ho tingueu més o menys decidit, us recomanem que llegiu el dossier que us adjuntem, on a més de descobrir l’oferta d’activitats per al curs vinent, també hi trobareu tota la informació sobre matriculació, preus, beques, terminis, etc.

Entre les novetats d’enguany destaca la incorporació de noves activitats com scratch i dibuix, i per als pares, teatre per a adults, sempre que s’arribi al mínim d’inscripcions requerides.

Us fem arribar 2 documents:
Extraescolars (fitxes actualitzades) (és llarg, però us recomanem llegir-lo fins al final!)
Formulari d’inscripció a les activitats extraescolars i acollides de setembre.

El període d’inscripció a les activitats és de l’11 de juny al 19 de setembre de 2019. El dia 20 de setembre les llistes amb els infants inscrits quedaran tancades. Qualsevol família que inscrigui l’infant fora de termini, haurà d’esperar al segon trimestre per a iniciar l’activitat.

Important: per a poder sol·licitar la beca és imprescindible i obligatori haver realitzat la inscripció a l’activitat i el pagament del primer trimestre entre l’1 i el 10 d’octubre (es passarà rebut o si no es facilita el número de compte o es prefereix es podrà pagar per transferència o amb targeta solidària). La inscripció a totes les activitats S’HA DE REALITZAR en el període indicat, també si teniu previst sol·licitar la beca. En cas que no ho feu, la vostra filla o el vostre fill no podrà iniciar les activitats el primer trimestre i haurà d’esperar al segon trimestre, en cas que hi hagi plaça a l’activitat.

Per les famílies que ho necessiteu, també us adjuntem el formulari d’inscripció a l’AMPA, ja que els preus són més reduïts per a les famílies sòcies.

 

Les activitats extraescolars començaran el dilluns 30 de setembre de 2019.