Contes del món d’en Melis

El curs passat, a una de les reunions que es van dur a terme amb  Fil a l’agulla (grup de treball per afavorir la convivència i enfortir les relacions de les famílies que componen la nostra comunitat escolar), es va proposar l’edició d’un llibre de contes (“Contes del món d’en Melis”). El projecte compta amb el recolzament tant de la direcció del centre com de l’AMPA i el porta en Jordi Font, pare de P5. La idea és fàcil, necessitem la col·laboració dels pares i mares de l’escola perquè li facin arribar  al seu correu electrònic (jfontbarris@gmail.com) un conte tradicional del seu país d’origen, no massa extens i escrit en la seva llengua materna. Cada conte s’editaria posteriorment en aquesta llengua i en català. Amb el conte com a fil conductor, els nens i nenes, podran participar en l’edició del projecte treballant i il·lustrant els contes.

La vostra col·laboració és vital per poder tirar aquest projecte tan bonic endavant. Us animem a participar-hi! Contes del món