Ja ha arribat la tardor al Torrent d’en Melis


La tardor ja és aquí. Portem gairebé dues setmanetes d’escola i sembla que tot és com el curs passat. Els hàbits escolars tornen de nou (llevar-se d’hora, fer deures…), i les comissions de l’AMPA han treballat i treballen de valent perquè tots els infants i les famílies de l’escola gaudeixin i tinguin a punt els llibres socialitzats, les classes de català, les beques d’extraescolars, les festes, el menjador, comunicació, solidaritat i l’Escola Digna.

És per això que us volem animar a participar en la pròxima reunió d’Escola Digna. Una de les comissions de l’AMPA formada per pares i mares la qual és activa i organitzada. La seva finalitat és la millora de la qualitat de l’escola a lhora de fer sentir a tothom que forma part d’una escola amb un bon funcionament ajudant així a la millora de les expectatives de futur dels nostres fills i filles.

El millor exemple que li podem donar als nostres fills i filles és la implicació i participació activa a l’escola i la millor manera possible de fer-ho és lluitant perquè tinguem una escola pública de qualitat.

La primera reunió d’aquest curs tindrà lloc dimarts 1 d’octubre a les 16h.45′ de la tarda (després de recollir els nens) al vestíbul de l’escola.

A la reunió es tractaran els següents temes:

  • Estat i configuració de la plataforma amplia d’escoles del Guinardó
  • Estat i realització de les reformes del gimnàs, pati, portes i lavabos
  • Reclamacions dels P3
  • Hores de vetllador
  • Resposta de la direcció de l’escola a les nostres preguntes al Consell Escolar del 25  d’octubre

En aquest enllaç tens més informació d’aquesta comissió

Comissió Escola Digna

 

 

 

 

Si vols més informació d’altres comissions i de tot el que pots fer i de com pots participar-hi, contacta’ns sense cap compromís a:   ampatorrentdenmelis@hotmail.com.

En aquest document trobaràs tota la informació per col·laborar i/o fer-te’n soci.

ANIMA’T I PARTICIPA!!