El menjador del Torrent. Més que un menjador.

Els horaris laborals de les famílies, o la distància física del centre docent al domicili de l’alumne, sovint impossibiliten que els infants puguin fer els dinars a casa. Aquesta realitat ha convertit el servei de menjador escolar en una necessitat social. El servei és necessari per a moltes famílies i per això cal donar-li la importància que es mereix.

Des de la Comissió de Menjador creiem que l’assoliment d’hàbits i actituds és fonamental per al desenvolupament personal dels infants i els hi volem transmetre valors de companyerisme, respecte i tolerància. El temps que passen de dilluns a divendres en aquest espai  és un temps de comunicació i d’aprenentatge i és per això que us volem fer arribar petits instants d’aquests moments en fotografies.

Desitgem que gaudiu veient aquestes imatges.

Fotos menjador

 

IMG_20191129_124948