Banc de l’amistat

Ahir dissabte, durant tota la tarda i entrada la nit, un grup de pares, mares i infants de l’escola, dintre del projecte de millora dels patis de l’escola, van construir i pintar dos BANCS DE L’AMISTAT.

La història del banc de l’amistat es remunta a l’any 2012 quan una estudiant  dels Estats Units, Acacia Woodley d’11 anys, que havia nascut sense una mà i sense dos dits de l’altre, va proposar a la direcció del seu centre escolar col·locar un banc de l’amistat al pati. La finalitat del mateix era perquè les nenes i els nens que es trobessin a l’hora del pati tinguessin sempre a algú amb qui parlar, riure i divertir-se.

Aquesta és la primera de dues fases de millora que es duran a terme als patis de l’escola. Es tracta de tornar-los espais més creatius i lúdics.

Volem donar un fort agraïment a totes les persones que ho han fet possible:

Pares/Mares: Kido, Laura, Iván, Nadiia, Hans, Rosa, Adi, Tomeu i Emma

Infants: Jair, Ariel, Alba, Hèctor, Hugo, Anna Mariya, Isaac i Ernest.

WhatsApp Image 2020-02-08 at 21.51.24(2)

En el següent enllaç podeu veure totes les imatges de la construcció dels Bancs de l’Amistat:

Banc de l’amistat