Tot Anirà Bé

Tutto andrà bene” és el missatge que dies enrere emplenava els balcons d’Itàlia. El país transalpí va ser el primer d’Europa en viure l’esclat de la pandèmia del coronavirus. Allà, bona part dels nens i nenes fa moltes setmanes que hi són confinats a casa i, de moment, sense data per tornar a les escoles.

I és que, enmig d’una allau de males notícies, tant a escala sanitària com econòmica i social, és necessari un bri d’optimisme. Sí, perquè els nostres infants tenen dret a somiar que tot això acabarà bé i, després, es recuperarà la normalitat. I les mares i els pares hi hem de contribuir. És per això que fa unes setmanes, des del Facebook de l’AMPA, vàrem llençar la proposta que els alumnes de l’escola ens enviessin una foto seva acompanyada d’un arc de Sant Martí de l’esperança. El resultat: tot un èxit.

Vídeo Tot Anirà bé

Des de l’AMPA us volem receptar durant aquest confinament molta calma i no perdre la rutina per tal d’evitar un altre contagi perillós, el de la por. Recordeu, TOT ANIRÀ BÉ!

 

tot anirà bé2