Casal estiu 2020

Estimades famílies,

Ja fa més d’un mes que no tenim allò que més ens omple, l’escola com a motor del creixement dels nostres fills i filles. Són temps estranys i ens cal cuidar-nos molt, ser a casa, seguir les recomanacions per part de les autoritats corresponents i esperar el dia del retorn a les nostres vides habituals.

Abans de comunicar res més, desitgem que estigueu bé i enviem, per sobre de tot, el nostre escalf i la nostra força a totes aquelles famílies que heu patit, o esteu patint, els estralls de la pandèmia.

Enguany el Casal d’Estiu Torrent d’en Melis arribarà fruit d’una estreta col·laboració amb Gestió Club, amb una proposta adaptada a les necessitats i espais de l’escola per fer d’aquest estiu una oportunitat per a que els nens i les nenes, després d’uns mesos ben
atípics, es diverteixin al màxim.

Per proximitat temporal cal pensar en el Casal d’Estiu 2020, ja que seguint el calendari marcat per l’Ajuntament de Barcelona les inscripcions s’obren aquest dissabte, 25 d’abril.

A tenir en compte:

* S’ha creat un portal, gestioclub.cat [2], dissenyat específicament per a l’escola del Torrent d’en Melis. A l’apartat Torrent d’en Melis hi trobareu dos vídeos tutorials de com navegar pel web i com realitzar les inscripcions. Estaran disponibles a partir de divendres, 24 d’abril.

* També podreu consultar tota la informació rellevant del Casal, com ara la proposta d’activitats, sortides, horaris i preus, al DÍPTIC INFORMATIU.

* Les inscripcions es podran fer a través del web, el mateix dissabte 25 a les 9h del matí.

* Les sol·licituds per als ajuts econòmics es podran presentar del 25 d’abril al 19 de maig. Cal tenir present que aquestes sol·licituds només es poden fer un cop tramitada la inscripció al Casal. Teniu tota la informació d’on sol·licitar les ajudes, els termes i condicions especifiques per aquest estiu 2020, en aquest enllaç.
(https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families)

En cas d’anul·lació de les activitats d’estiu per part de l’Ajuntament de Barcelona o de l’organisme públic corresponent, Gestió Club es compromet al retorn del 100% de l’import satisfet per les famílies.

Si teniu algun dubte podeu adreçar-vos a info@gestioclub.cat i els podrem resoldre plegats.

Un cop més, gràcies per la confiança, i desitgem de nou que les nostres activitats puguin retornar a la normalitat. Molta força, molta paciència, i esperem que el dia del retrobament sigui cada cop més proper.

Per a consultes de qualsevol tipus podeu adreçar-vos a:  info@gestioclub.cat

casalestiudavant

casalestiudarrera

One Comment on “Casal estiu 2020

  1. Retroenllaç: Recordatori CASAL d’ESTIU | AMPA Torrent