Activitats extraescolars curs 2020-2021

Des de l’AMPA ja ens estem preparant perquè el proper estigui tot a punt. És per això que us fem arribar el dossier de les activitats extraescolars pel curs 2020-2021, el full d’inscripció a les mateixes, el full d’inscripció a l’AMPA així com el full d’acollida de les tardes del mes de setembre. Us recomanen que llegiu amb deteniment les “dades complementàries d’interès” (pàg. 6 del dossier). Com a novetat aquest any hi han activitats que no les gestiona l’AMPA sinó que la inscripció s’ha de fer directament al Martinenc (pàg. 5 del dossier).

La inscripció pot fer-se a travès de l’ordinador, el mòbil o bé imprimint els fulls d’inscripcions i portar-lo al despatx de l’AMPA presencialment (recordeu que aquest curs heu de demanar cita prèvia per a qualsevol gestió que hàgueu de fer relacionada amb l’AMPA). La data màxima d’inscripció és el 21 de setembre de 2020.

Les activitats començaran el 28/09/20 i finalitzaran el 28/05/2021.

Acollides tardes Setembre (20-21)_2

formulariinscripciosocies_55

model impres

inscripció_20-21_2

PropostaDossier_PlantillaFitxesActivitats_20-21_2