Activitats extraescolars curs 2020-2021

Des de l’AMPA ja ens estem preparant perquè el proper estigui tot a punt. És per això que us fem arribar el dossier de les activitats extraescolars pel curs 2020-2021, així com el full d’inscripció a les mateixes. Us recomanen que llegiu amb deteniment les “dades complementàries d’interès” (pàg. 6 del dossier).

La inscripció pot fer-se a travès de l’ordinador, el mòbil o bé imprimint el full d’inscripció i portar-lo al despatx de l’AMPA presencialment (recordeu que aquest curs heu de demanar cita prèvia per a qualsevol gestió que hàgueu de fer relacionada amb l’AMPA). La data màxima d’inscripció és el 21 de setembre de 2020.

Les activitats començaran el 28/09/20 i finalitzaran el 28/05/2021.

*Encara no està tancat el tema de les acollides de les tardes del mes de setembre. Tan aviat com ho estigui ho comunicarem a les famílies. 

imprès inscripció_20-21

PropostaDossier_PlantillaFitxesActivitats_20-21