Recollida de taps solidaris. Asdent, nosaltres col·laborem!

Des de la Comissió de Solidaritat us proposem ajudar a col·laborar en aquesta causa solidària.  Aquests taps es fan arribar a l’Associació de la malaltia de Dent (ASDENT), creada a partir del diagnòstic d’aquesta malaltia al Nacho, un nen de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), que ja va començar a presentar complicacions durant l’embaràs, part i posterior desenvolupament, problemes de tota mena relacionats amb aquesta malaltia minoritària d’ençà que va néixer. És per això que els metges van aconsellar als seus pares començar a recaptar fons per avançar en la investigació.  Els diners recaptats aniran destinats a la investigació per part de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona i de l’Hospital de La Candelera de Tenerife.

En Nacho ens necessita. Ajuda’ns a aportar el nostre granet de sorra!

Cartel_Tapones_Solidarios