comunicat menjador

Els alumnes usuaris del servei de menjador que no puguin assistir a classe per trobar-se en aïllament o quarantena, des del servei de menjador s’ oferirà als usuaris que tenen un ajut individual (beca), la continuïtat de la prestació del servei, mitjançant el format de menú per emportar dún sol ús (primer, segon, postre i pa) dins de l’horari 12:00 a 12:15. Els menús es recolliran per la porta del carrer Varsòvia. Pot recollir-ho la família o autoritzat.

També s’oferirà menú per emportar  a tots els usuaris de menjador que no puguin utilitzar  temporalment aquest servei amb motiu de les mesures preventives que es prenguin per la COVID-19, prèvia notificació,   al   correu   de  menjador   amer-anna @ aramark. es  o telefònicament  a l’ AMPA  93 – 450.27.56.

El menú serà el mateix que consta a l’escola.