Com puc participar a l’AMPA

La Junta de l’AMPA Torrent d’en Melis et volem animar que col·laboris i participis activament amb l’AMPA de la nostra escola. La teva participació és fonamental i imprescindible. Una AMPA activa i organitzada millora la qualitat de la seva escola, i sentir-nos part d’una escola que funciona també millora les expectatives de futur dels nostres fills i filles.

Si els teus fills o filles veuen la teva implicació i participació en la seva vida escolar, augmentarà el seu èxit escolar.

Pots participar de moltes maneres ja que tots tenim capacitats diferents que, si les sumem, ens enriqueixen a tots.

Com pots participar?

1. Pots assistir a les reunions que organitza l’AMPA. És el millor lloc per rebre informació de primera mà. A més, és l’espai on pots dir-hi la teva, aportar idees i opinions.

2. Pots fer-te membre d’alguna comissió (extraescolars, menjador, festes, comunicació, etc.) i contribuir al servei col·lectiu. És molta la feina que realitza l’AMPA. Com més gent col·labori més fàcil serà aquesta tasca.

3. Pots anar a les festes, activitats i celebracions. Amb la teva presència dones suport a tot allò que s’està fent.

 

Si vols més informació de tot el que pots fer i de com pots participar-hi, contacta’ns sense cap compromís a ampatorrentdenmelis@hotmail.com. En aquest document trobaràs tota la informació per col·laborar i/o fer-te soci.

Trobaràs el que fem a cada comissió en aquests enllaços:

Comissió de menjador

Comissió d’extraescolars

Comissió de festes

Comissió de solidaritat

Comissió de socialització de llibres

Comissió de comunicació

Comissió Escola Digna

ANIMA’T I PARTICIPA!!