AMPA

L’AMPA del Torrent d’en Melis és una entitat sense afany de lucre en què els pares i mares de l’escola ens agrupem i organitzem per:

  • Organitzar i coordinar activitats complementàries a l’ensenyament escolar. S’inclou en aquest àmbit tot allò que no és estrictament acadèmic però que forma part del funcionament de l’escola i de l’educació dels nens i nenes: el menjador, el servei d’acollida, les activitats extraescolars, el casal d’estiu, etc.
  • Col·laborar i donar suport a tota la comunitat educativa en la posada en marxa d’activitats organitzades per l’escola, tot cercant la millora de la qualitat de l’educació dels nostres fills i filles.

L’AMPA promou la participació dels pares i mares en aquestes dues tasques, tot potenciant la seva implicació en el funcionament del centre.

És un espai de debat que permet als pares i mares reflexionar i opinar sobre el funcionament quotidià de l’escola i sobre temes educatius d’abast més general.

La participació de les famílies, per poca que sigui, és fonamental. Les famílies hi podem col·laborar de dues maneres, que són del tot compatibles: d’una banda, esdevenint sòcies per mitjà d’una quota anual, i de l’altra, treballant i implicant-se de manera voluntària en alguna de les activitats que s’hi porten a terme.

La quota per al curs 2020-2021 és de 55€ l’any per família.

Inscriu-te a l’Ampa, et necessitem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s